Met een efficiënt stappenplan maken wij uw sanitairdromen waar

Na het opnemen en bespreken van uw wensen maken wij een creatief ontwerp met een kostenbegroting. Wij staan garant voor de levering van sanitaire voorzieningen en het bijbehorende loodgieterswerk. Uiteraard zullen wij de bouwkundige werkzaamheden met de aannemer tot in detail bespreken. Zodat alles goed op elkaar is afgestemd en u later niet meer voor verrassingen komt te staan.

De badkamer is een plaats om te relaxen en om even de tijd voor jezelf te hebben. Daarom bieden wij het mooiste en meest moderne sanitair aan. Met de nieuwste snufjes op het gebied van techniek en water.

Ook hebben wij de mogelijkheid u te laten adviseren door externe badkamer specialisten.

Daar de leveringen door ons geschieden en wij de installatie hierop berekenen, kunt u vertrouwen op een goed werkende installatie die volgens de laatste voorschriften ontworpen en aangelegd is.

Essentieel voor goed functionerende installaties is het loodgieterswerk. Wij garanderen u een passende en optimale 'infrastructuur' voor gas, water en riolering. Ook het plaatsen en afstellen van warmtapwaterinstallaties behoort tot onze werkzaamheden.