Missie

VAN DER GRAAF wil op het gebied van installatie, service en onderhoud een zelfstandige en all-round trendsetter zijn in de drie Noordelijke provincies. Door het creëren van een lerende organisatie zijn we in staat de markt in de behoeften op het gebied van installatietechniek te voorzien.

VAN DER GRAAF creëert een markt voor mensen die persoonlijk willen werken maar toch grote projecten willen maken. We willen producten leveren die aansluiten bij de wensen van de diverse klanten: een totaalproduct. Het dienstenpakket van VAN DER GRAAF varieert dan ook van technische ontwikkeling, ontwerp &installatie, garantie & onderhoud (gebruikerssupport), verbouw & renovatie tot en met advies over de facilitaire behoeften ten behoeve van woningen en bedrijfshuisvesting.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers ervaren VAN DER GRAAF als een langdurige partner vanwege de persoonlijke, intensieve begeleiding, ondersteuning en het complete dienstenpakket, de slagvaardigheid in projecten, de productkennis en het vooruitstrevende karakter van het bedrijf.

Hart voor techniek

Met het hart voor techniek, ambitie, betrouwbaarheid en continuiteit als drijfveren, investeren wij duurzaam in onze medewerkers en opdrachtgevers.