Service en onderhoud

VAN DER GRAAF biedt u dienstverlening over de volle breedte en diepte van het onderhoudtraject. Breed in de zin dat we alle disciplines van de techniek bestrijken. Diep omdat onze dienstverlening het complete traject omvat: van het opstellen van onderhoudsconcepten tot en met de complete uitvoering. Voor vereiste specialismen die we niet tot onze kerncompetenties rekenen, beschikken we over subcontracting services. We nemen u al het onderhoud en beheer uit handen, omdat het goed onderhouden van technische installaties het behoud van goed functioneren is.

Nazorg

Wanneer het gaat om opgeleverde projecten nemen wij de nazorg voor onze rekening. Zijn er na de oplevering nog aanpassingen gewenst dan regelen we dat adequaat.
We hebben te maken met een diversiteit aan opdrachtgevers en klanten. We komen bij particulieren over de vloer en even gemakkelijk lopen we een kantoor, werkplaats of fabriek binnen. Onze monteurs zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen.

VAN DER GRAAF staat altijd voor haar relaties en opdrachtgevers klaar, 24 uur per dag zeven dagen per week. Calamiteiten vragen om een onmiddellijke oplossing. Direct! Daar staan wij voor. Daarnaast willen wij onze klanten ook de zekerheid geven dat hun technische installatie over 10 jaar nog steeds perfect functioneert.