Verlichtingsplannen: componeren met licht

We willen u uitnodigen de schoonheid van licht te ervaren. Onze deskundigen zijn er om met u mee te denken bij het maken van de beste keuze voor optimale verlichting voor uw kantoor, bedrijf en persoonlijke lifestyle thuis.

Lichtadviseur

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden complete verlichtingsinstallaties. Hierbij staat het doel van de verlichting voorop. Wat wilt u bereiken met de verlichting, wilt u bijvoorbeeld producten uitlichten in een winkel of showroom of de randvoorwaarden scheppen om productief te kunnen werken, bijvoorbeeld in een kantoorruimte?

Specifiek

Afhankelijk van het doel van de verlichting stellen we samen met u een verlichtingsplan op. Voor zowel kantoorverlichting, winkel- en showroomverlichting én buitenverlichting, kunt u bij ons terecht voor ontwerp van en advies over de installatie.

Energiebesparing

Mooi design en energiebesparing staat hierbij voorop. Tevens gaan we na of u gebruik kunt maken van subsidieregelingen en vragen deze zonodig voor u aan. In de ontwerpfase van de installatie maken we altijd gebruik van de nieuwste lichttheoriën en producten. Zo bent u verzekerd van de modernste en meest energiebesparende producten.