CV Installaties

VAN DER GRAAF levert verwarmingsinstallaties voor woning-, utiliteitsbouw en andere gebouwen, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken.

Marktontwikkelingen

We volgen de marktontwikkelingen op de voet, met gezondheid, comfort en energiebesparing als belangrijke speerpunten. Als specialist in comfort- en klimaatbeheersing, zijn we altijd op zoek naar de beste producten en systemen.

Hoog rendement

Bij verwarming wordt vaak als eerste gedacht aan een cv-ketel. En terecht want de HR (Hoog Rendement) cv-ketel zorgt al voor een flinke hoeveelheid warm water. Maar daarnaast zijn er nieuwe technieken die een CV-ketel kunnen ondersteunen zodat er een hoger rendement tegen lagere energiekosten gerealiseerd kan worden.

Hybride ketel

Een voorbeeld hiervan is een Elgra warmtepomp installatie in serie met uw bestaande cv-ketel te plaatsen. Dit is mileuvriendelijk en zuinig.

Warmtepomp

Of uw huidige CV-ketel vervangen door een warmtepompinstallatie. Door de nieuwste ontwikkelingen kan het interessant kan zijn om, indien uw cv-ketel vervangen dient te worden, door onze specialisten een investerings- en exploitatie berekening te laten maken of een warmtepompinstallatie niet een betere oplossing zou kunnen zijn.