Een aangenaam binnenklimaat

We kennen in Nederland steeds warmere zomers. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij airconditioning worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Met onze airconditioners wordt de lucht gekoeld en ontvochtigd waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Systemen

Wij leveren een complete lijn airconditioners met een milieuvriendelijk koudemiddel. De systemen onderscheiden zich, naast duurzaamheid en betrouwbaarheid, door hun compacte en modernevormgeving.

Geluid

Ook is er veel aandacht besteed aan het geluidsniveau. Moderne compressor- en ventilatortechnologie, in combinatie met geluidsisolatie, dragen bij aan uiterst stille binnen- en buitenunits. We installeren in bestaande bouw en nieuwbouw, in bedrijven, industrie en woningen.